Danmarks største Tulipanfestival

Danmarks største Tulipanfestival

24. APRIL – 23. MAJ

De første tulipaner er sprunget ud, men en kølig weekend med sne og slud gør, at Tulipanfestivalen lader vente på sig. Slotsgartnerne har oplyst, at den officielle start for Danmarks største Tulipanfestival på Gavnø ændres til lørdag den 24. april.

Har du allerede har købt en billet til en dato før den 24. april, kan du selvfølgelig få den ombooket.
Kontakt venligst godskontoret på tlf. 55 700 200 eller info@gavnoe.dk

Fra medio april og i maj kan Danmarks største og ældste Tulipanfestival opleves i den historiske slotspark på Gavnø. Flere tusinde tulipansorter i eventyrlige farvespil, udstilles i en enestående palette af sorter, bede og sammensætninger. De førende løgavlere i Holland, England og Danmark viser deres ypperste præstationer.

Tulipanfestivalen består af tidlige og sene sorter, så uanset hvornår du besøger Tulipanfestivalen vil smukke tulipaner pryde slotsparken.

Tulipanfestivalen har siden sin begyndelse i 1957 været og er i dag stadig Danmarks største af sin art og kendt i udlandet. Hvert år i oktober måned lægger slotsgartnerne tusindvis af blomsterløg i jorden. Hvert år er det nye løg der udstilles og nye formationer af bede og farvesammensætninger, som skabes i parken. Ikke to sæsoner er ens.