Halloween på Gavnø i efterårsferien

Halloween på Gavnø i efterårsferien

DEN 15. – 23. OKTOBER

Der er lagt op til uhygge på Gavnø i efterårsferien! Flere sjove og (u)hyggelige aktiviteter, står klart til at give store som små en mindeværdig halloween oplevelse i efterårsferien.

Uhygge i slotsparken
På Gavnø får I en hel dag med leg og oplevelser. Der er pyntet op og vi byder på sjove halloween aktiviteter under åben himmel.
For de mindste er sørøverlegepladsen et sikkert hit. Fat mod og bevæg dig gennem labyrinten, der fører til Sørøverland. På din vej møder du måske et par væsener og en masse krible krable. Har du mod på mere, kan du også prøve labyrinten ved Sørøverlands udgang.
Følg sporene rundt i slotsparken og på slottet og deltag i skattejagten på græskar for at finde det hemmelige løsenord, som sikrer jer en præmie.
I græskarværkstedet kan du skabe flotte græskarlygter eller farvelægge dekorative halloween masker!

Fordelsbillet til børn
Benyt dig af vores fordelsbillet til børn i efterårsferien, som udover dagsbilletten også indeholder en Halloween skattejagt med præmie, en uhyggelig slikkepind, lækker muffin og en læskende juice. Fordelsbilletten kan købes i hovedindgangen ved ankomst eller online. For at købe fordelsbilletten online, ska der først ligges en børnebillet i kurven, og efterfølgende en Halloweenpose som tilkøb.