Gavnø Classic Autojumble

Gavnø Classic Autojumble

SØNDAG DEN 12. JUNI

Oplev klassiske veteranbiler udstillet i den historiske slotspark på Gavnø. De er dér alle sammen; fra Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne og et udvalg af cykler.

Den traditionelle udstilling af klassiske køretøjer udspringer ikke mindst af Baron Otto Reedtz-Thotts store interesse for gamle køretøjer, og baronen har da også flere biler med på årets udstilling.

Oplev også konkurrencen “Concours de Charme”, hvor det køretøj med deltagere, som på bedste vis udgør en helhed med hensyn til køretøj, tidstypisk påklædning og fremtoning præmieres. Dertil kåres “Best in Show” blandt alle udstillende køretøjer i slotsparken.

Den historiske og nyrestaurerede udstilling på slottet er et must, ligesom det nyrestaurerede originale orgel i klosterkirken bringer tankerne tilbage på klostertiden i Dronning Margrete 1. tid på Gavnø. Børn kan som altid på Gavnø opleve en sjov skattejagt, gå på opdagelse i Sørøverland, besøge eksotiske sommerfugle i Sommerfugleland, klappegeder og trætopbanen Gavnø Go Fly.

Gavnø Slotspark er åben dagligt mellem kl. 10 og 17.

Dagens program

Kl. 10:00 – Gavnø Classic Autojumble åbnes for publikum
Kl. 10:30 – Dommerne inspicerer deltagerne i Concours de Charme og klubstande
Kl. 14:00 – Concours de Charme – Finalen afholdes i slotsgården
Kl. 16:00 – Concours de Charme – Præmieoverrækkelse i slotsgården
Kl. 17:00 – Classic Autojumble slutter.

Gavnø Fonden indgår samarbejde med RM Sotheby’s

Vi er glade for at kunne annoncere, at Gavnø Fonden har indgået samarbejde med verdens største auktionshus for biler af højeste kvalitet.

“RM Sotheby’s er henrykte over vores nye samarbejde med Gavnø Fonden, og vi glæder os til at bidrage til deres flotte og traditionsrige Gavnø Classic Autojumble, der nu har fejret klassiske køretøjer af alle afskygninger i mere end 30 år.

Vi har for nylig styrket vores skandinaviske tilstedeværelse med vores nye danske ”Car Specialist” Anders Bilidt, og det er derfor en oplagt mulighed for os at dele passionen og nydelsen af de mange skønne biler og motorcykler med de danske og skandinaviske entusiaster.

Det er netop entusiasterne og deres ofte fascinerende historier om deres køretøjer, som gør vores fælles hobby så spændende. ”RM Sotheby’s ser frem til en storslået dag i slotsparken, og vi glæder os til at videreudvikle samarbejdet med Gavnø Fonden de næste mange år”., udtaler Anders Bilidt.