Gavnø Classic Autojumble

Gavnø Classic Autojumble & Concours de Charme

SØNDAG DEN 6. SEPTEMBER 2020

Oplev klassiske veteranbiler når op mod 1.000 klassiske biler samles i den store slotspark på Gavnø. De er dér alle sammen; fra Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne og et udvalg af cykler. Køretøjerne kommer fra hele Danmark, store dele af Sverige, Finland, Luxembourg, Tyskland og Frankrig.

Oplev også konkurrencen “Concours de Charme”, hvor det køretøj med deltagere, som på bedste vis udgør en helhed med hensyn til køretøj, tidstypisk påklædning og fremtoning præmieres. Dertil kåres “Best in Show” blandt alle udstillende køretøjer i slotsparken.

Bilshowet udspringer ikke mindst af Baron Otto Reedtz-Thotts store interesse for gamle køretøjer, og baronen har da også flere biler med på årets udstilling.

Alt i alt er der lagt op til en skøn dag i slotsparken, hvor hele familien kan være med. Rugbrødmotoren kan tankes i en af de mange boder med grillstegte pølser, softice i lange baner og velbrygget øl fra Gavnøs eget bryggeri, Slotsbryggeriet, naturligvis.

Alle Gavnøs seværdigheder kan nydes på dagen. Børn kan bl.a. opleve en sjov skattejagt, Sørøverland, Sommerfugleland, klappegeder og trætopbanen Gavnø Go Fly.

Program
Kl.    10.00                 Classic Autojumble 2020 åbnes for publikum
Kl.    10.30                 Dommerne inspicerer deltagerne i Concours de Charme
Kl.    13.30                 Concours de Charme – Finaledeltagerne opstilles
Kl.    14.00                 Concours de Charme – Finalen afholdes foran slotsgården
Kl.    16.00                 Concours de Charme – Præmieoverrækkelse i slotsgården
Kl.    17.00                 Classic Autojumble 2020 slutter.

Gavnø Classic Autojumble

En enestående oldtimer-begivenhed

Værtsparret er baron Otto Reedtz-Thott og baronesse Helle Reedtz-Thott. Baronen er en habil racerkører i historiske biler og indehaver af bl.a. nogle flotte Lotus-racere. Han tegner hvert år den officielle plakat til ’Gavnø Classic Autojumble’.

Er du til klassiske biler, flotte kostumer og enestående historisk arkitektur, skal du sætte X i kalenderen!

Tilmeld hér