Udlejning

Leje af Slotsbryggeriets faciliteter

Hvad enten I skal holde konfirmation, bryllup, familiefest, kick-off event, firmadag eller noget helt andet, sætter de unikke rammer i Slotsbryggeriet stemningen til enhver lejlighed.

I kan vælge at medbringe jeres egen kok eller overlade alle detaljer til én af vores dygtige samarbejdspartnere, som kan levere præcis den fest, I ønsker. Det er muligt at skabe en helhedsoplevelse for jeres gæster ved at lade Gavnøs egne produkter indgå i smagsoplevelsen, som f.eks. vildt, Galloway kvæg og Gavnø øl.

Vi tilbyder naturligvis at servere Gavnø øl for jeres gæster, og når det sker, bemander vores personale baren i det aftalte tidsrum.

Priser:
Pris for leje af Slotsbryggeriet, fra kr. 10.000 + moms. Faciliteterne er til jeres rådighed fra kl. 17 dagen før festen til kl. 10 dagen efter.

Download lejebetingelser for Slotsbryggeriet

 

Skal I giftes?

Fotografering
Gavnø er det perfekte sted til at holde et romantisk bryllup i storslåede omgivelser. Vælger I at holde jeres bryllup i Slotsbryggeriet, er I naturligvis velkommen til at benytte slotsparken til jeres bryllupsfotografering. For øvrige brudepar betales et gebyr på kr. 625,00.

Vielse
Jeres vielse kan ske på Gavnøs smukke vielsesplæne under det 100-årige store bøgetræ, eller i Vejlø Kirke som er en smuk landsby kirke i kort afstand fra Gavnø. Det er muligt at leje Gavnøs majestætisk Rolls Royce Phantom 7-seater til transport mellem kirke og Slotsbryggeriet.

For forespørgsler kontakt venligst konference- og eventkoordinator Lene Olofsson Pedersen på telefon 55 711 603 eller på info@gavnoe.dk